Bededag fredag 8. maj

Kirketur

Det bliver en dejlig dag i sporet på ældre og nyere kirkekunst - og en tur forbi den tidligere baptistkirke i Østervrå, hvor den digitale fotoudstilling PixlArt holder til. Lige nu udstilles 500 fotografier, som skildrer Dronning Margrethes liv i 80 år. Udstillingen hedder LÆNGE LEVE. Desuden skal vi se Arne L. Hansnens totaludsmykning af Østervrå kirke, romansk kirkekusnt i Ugilt og Skærum kirker og Sven Havsteen-Mikkelsens fine alterbillede i Hørby Kirke.
Tid: 9 - ca. 16.00        Tilmelding til Lene Graarup senest 1. maj

Lørdag 23. maj

Genforeningsfest

Kom og hør med, når 3 kulturpersonlgheder med rod i - og kendskab til det sønderjyske fortæller deres historie om, hvordan genforeningen og de begivenheder der førte til den, og den udvikling, der siden er fulgt, har formet og farvet hele Danmark - og påvirker os den dag i dag.

Vi håber at rigtig mange har lyst til at deltage i fejringen, som sker i samarbejde med Grænseforeningen, højskolen, Vrå Beboer- og Erhvervsforening, Vrå Sognekirke

PROGRAM LØRDAG 23. MAJ:
Kl. 10.00 Festgudstjeneste i Vrå Valgmenighedskirke
Kl. 11.30 Frokost ved Højskolens køkkenpersonale
Kl. 13.00 Udviklingsminister Rasmus Prehn:
Frihed og fællesskab i grænselandet
Kl. 14.30 Biskop Emeritus Kjeld Holm:
Grænseland og grænsemenneske
Kl. 13.45 Advokat Klaus Greve Thomsen, Røde Kro:
Der skal komme en genforening
Kl. 15.15 Nærmest Sønderjysk kaffebord
tilberedt af Højskolens køkkenpersonale

Festlighederne finder sted på Vrå Højskole - ingen tilmelding!
FROKOST: KR. 75
KAFFEBORD: KR. 75

Torsdag 4. juni

Pilgrimsvandring i Vrå

Vrå by og de tre kirker går igen sammen.

Program følger.

Lørdag 6. - søndag 7. juni

Grundtvigsk årsmøde

Rødding og Bovlund 6.-7- juni

Program for årsmøde i Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder indeholder bl.a tur tilSkibelund Krat, forerag om Fenforeningen v. knusd Erik Therkelsen og Jørn Buch, Genforeningskoncert med Zenobia og gudstjneste i Bovlund Kirke v. Sten Kaalø.

Årskrift og program med tilmeldingsblanket kan hentes i Valgmenighedskirken efter påske. TIlmelding skal venligst ske til Lene Graarup på tlf. 98981277 - 23280663

Se evt. foreningens hjemmeside her

Søndag 14. juni kl. 19.30

Gospelkoncert

Vi skruer op for Gospelmusikken denne aften, hvor Vrå Højskoles Gospelkor synger alt de har lært. Til koncerten er også inviteret højskolens første sommerkursister.

Koret ledes af Stine Flyvholm, som til daglig er musiklærer på højskolen. Stine Flyvholm er kendt for sin levende og musikalske undervisning og kan om nogen sætte gang i musikken og   kroppen, så det bliver en aften med energi og glæde.

Fredag 19. juni kl. 19.30

Viseaften

Den 4. maj er det 75 år siden, at frihedsbudskabet fra London bølgede ind over Danmark og fik alle ud i gaderne. Folk samledes og sang. Det skal vi også gøre denne aften i samvær med højskolens første sommerkursister. Duoen DYVEKE, som bl.a. består af vor organistafløser, Torben Warncke, vil sætte stemningen af håb og frihed med sange, som hører krigens tid ti, samt flere af de sange, der blev sunget i årene op til krigen samt forårssange af nyere dato.